Bezoeker over Het Kiemuur

“De gemoedelijke en positieve sfeer van Het Kiemuur spreekt me erg aan. De ervaringsdeskundigheid van de begeleiders is belangrijk, ze weten uit eigen ervaring hoe ze om moeten gaan met de bezoekers. De onderwerpen zijn ook interessant.

We praten over allerlei thema’s zoals eenzaamheid en roken. Mijn eigen interesses zijn gezond leven, de situatie in de wereld, wandelen en zwemmen. Het Kiemuur heeft een mooie wisselwerking: ik pik dingen op uit de verhalen van anderen waar ik wat aan heb, en andersom hoor ik dat mijn herstelverhaal hen weer verder helpt. Ik heb een aan autisme verwante stoornis. Zonder Het Kiemuur zou mijn sociale netwerk heel beperkt zijn. De bijeenkomsten en contacten maken mijn wereld groter.”

René is bezoeker van Het Kiemuur in Moergestel.

Meer informatie voor bezoekers van Het Kiemuur

 

Top