Kom ook naar Het Kiemuur

Kiemuur: voor contact en herkenningHet Kiemuur is een wekelijkse bijeenkomst in de wijk, dicht bij bewoners. Iedereen die contact, steun en/of advies zoekt is hier altijd welkom! Er is geen wachtlijst of papiertje nodig, wie wil kan zo binnenwandelen. Bij Het Kiemuur vinden bezoekers een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal.

Gelijkwaardigheid staat voorop: de mensen die Het Kiemuur begeleiden, hebben zelf veel meegemaakt in het leven. Zij en de andere mensen laten iedereen in hun waarde: alle bezoekers horen erbij.

Contact met anderen geeft steun. Het helpt mensen verder, omdat ze op een andere manier naar hun situatie kunnen kijken. Veel bezoekers ervaren Het Kiemuur als een plek voor goed advies. Ze merken dat ze weer verder kunnen kijken dan wat er niet goed gaat.

Bovendien: de eigen persoonlijke levenservaringen zijn ook belangrijk voor anderen. Uitgangspunten van de inloop van Het Kiemuur zijn altijd: herkenning, erkenning en hoop.

Top