3 oktober ‘Stemmen horen’

Stemmen Horen betekent dat je stemmen en/of geluiden hoort die anderen niet kunnen horen. Veel mensen kunnen omgaan met zulke stemmen. Anderen lukt dat moeilijk. (Her)ken je dit of wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Dan hopen we jou te zien op 3 oktober! Stemmen Horen betekent dat je stemmen en/of geluiden hoort die anderen niet kunnen horen. Veel mensen kunnen omgaan met zulke stemmen. Anderen lukt dat moeilijk. (Her)ken je dit of wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Meld je even aan via info@hetkiemuur.nl We hopen jou te zien op 3 oktober!

Programma:

  • Ontvangst
  • Ervaringsdeskundige Jeremy Ruiz vertelt zijn verhaal
  • Uitleg en ervaringen m.b.t. cursus ‘Stemmen Horen’ door deelnemers
  • Eventuele vragen/napraten

Voor wie: Iedereen! Stemmen hoorders, naasten, professionals etc.

Locatie: Westertorenlaan 4, 5037 BD Tilburg (vergaderruimte)
Tijd: 14.00u – 16.00u

Top