Gemeente Tilburg vraagt burgers mee te praten

Iedereen doet mee in onze samenleving!
Hoe zou het zijn als iedereen kan meedoen in Tilburg? Ongeacht leeftijd of afkomst. Uit alle wijken van Tilburg. Mensen zonder én met een beperking. Heeft u een fysieke, zintuigelijke, psychische of verstandelijke beperking? Of een chronische ziekte of dementie? Dan ervaart u zonder twijfel drempels om ergens binnen te komen, goede zorg, onderwijs of werk te krijgen.

Wat heeft u nodig om te kunnen meedoen?
Misschien heeft u een oplossing of een goed voorbeeld hoe het ook anders kan. Alle ideeën zijn welkom! Uw ervaringen en wensen worden voorgelegd aan de gemeente Tilburg die een plan van aanpak maakt voor een inclusief beleid. Deel uw ervaringen en wensen op:
• Dinsdag 7 november 2017, locatie: De Ypelaer
• Dinsdag 14 november 2017, locatie: Heyhoef
• Donderdag 23 november 2017, locatie: Zuiderkwartier
• Woensdag 29 november 2017, locatie: Het Kruispunt
Alle bijeenkomsten zijn van 17.30 uur tot 21.15 uur.

Meld u aan want uw mening telt!
Aanmelden kan op www.zorgbelang-brabant.nl/tilburg-voor-iedereen of telefonisch: 013 – 468 61 65 (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties). Deelname is gratis (incl. maaltijd), aanmelden is verplicht. Ook mantelzorgers, familie of naasten van iemand met een beperking, zorgverleners, werkgevers en onderwijskrachten zijn van harte welkom.
Medewerkers van Het Kiemuur zijn aangesloten bij de werkgroep Initiatiefgroep VN-Verdrag Tilburg en hopen u dan ook te ontmoeten tijdens één van de bijeenkomsten in november.
Lees hier de uitnodiging ‘Tilburg voor iedereen’.

Top