Piushaven Wintergloed: sfeervolle avond vol licht en muziek

Geniet zaterdag 9 december van een warm winters festival genaamd ‘Piushaven Wintergloed’. Ontmoet deze avond bekende en nieuwe mensen, geniet van elkaar en van diverse optredens. Om 17.00 uur start de avond voor de kinderen met een muzikale fakkel en lampionnenoptocht. Vanaf 18.30 uur treden op diverse locaties, binnen en buiten, sing&songwriters, dichters, verhalenvertellers, bandjes, theatergroepen en koren op. Kerstmis is deze avond al zichtbaar en voelbaar.

wanneer:      zaterdag 9 december 17.00 – 23.00 uur
waar:            diverse locaties Piushaven in Tilburg, zie plattegrond
info:              www.piushaven.nl en  www.tilburg.com
entree:         gratis

Gezamenlijk etentje voor vrijwilligers

Voorafgaand aan het programma van ‘Piushaven Wintergloed’ wordt er vanuit Het Kiemuur een etentje georganiseerd in de Piushaven. Dit wordt als dank aangeboden aan vrijwilligers van de Reshare store (Leger des Heils), Quiet Community, stichting Eet met je hart, stichting Voedselbank Tilburg, en Het Kiemuur zelf. Ze blikken tijdens deze avond terug op hun samenwerking in 2017 en kijken zeker ook vooruit naar de plannen voor 2018!

Top