Kerstmis vier je samen, kom je ook?

Wees welkom op woensdagavond 20 december! Met het enthousiaste gospelkoor G-Roots vieren we een feestelijke dienst in de kerk van De Goede Herder, Broekhovenseweg 2 in Tilburg. Sanne Raijmakers, persoonlijk begeleider bij RIBW Brabant en mede-organisator van de viering: “Dit keer gaat onder meer een ervaringsdeskundige vertellen hoe zij er weer bovenop kwam, juist doordat zij kon participeren in de maatschappij.” De dienst is van 18.45 uur tot ongeveer 19.45 uur met daarna een worstenbroodje en chocolademelk voor wie wil. Kom zeker langs, het wordt een bijzonder samenzijn!

Wees welkom!

 De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door het DELA goededoelenfonds, Parochie de Goede Herder, het Tivolifonds en RIBW Brabant. Neem je naasten mee, de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Klik hier voor het complete artikel in de Tilburgse Koerier, geschreven door Theo van Etten.

Top