‘Vind je het GEK!’

Het Kiemuur organiseert in samenwerking met Kracht van beleving (en De Bagagedrager) een theateravond met ruimte voor vragen, geïnspireerd door de zorgthemavoorstelling ‘Vind je het GEK?’.

Het Kiemuur is een wekelijkse bijeenkomst in de wijk, dicht bij bewoners. Iedereen die contact, steun en/of advies zoekt is hier altijd welkom! Er is geen wachtlijst of papiertje nodig, wie wil kan zo binnenwandelen. Bij Het Kiemuur vinden bezoekers een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal. Gelijkwaardigheid staat voorop: de mensen die Het Kiemuur begeleiden, hebben zelf veel meegemaakt in het leven: alle bezoekers horen erbij.

De dialoog en reflectie
“De wereld past niet zo goed bij mij…” zingt Nynka Delcour in haar voorstelling waarin ze de toeschouwers uitnodigt om op zoek te gaan naar grenzen. Naast levensvragen komen ook absurde situaties langs, hilarisch en soms hartverscheurend. ‘Vind je het GEK!’ is een voorstelling die uitnodigt tot reflectie en de dialoog over het leven met een psychische kwetsbaarheid en het stigma dat hiermee gepaard gaat.

In gesprek gaan
Voorafgaand presenteert Het Kiemuur de meerwaarde van de inloopmomenten in de wijk, de laagdrempeligheid hiervan en hoe zij hiermee bijdragen aan de-stigmatisering. Na de voorstelling is er ook ruimte om gericht in gesprek te gaan over onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen. Ook je eigen verhaal en/of vragen kunnen besproken worden met een van de (gediplomeerde) ervaringsdeskundigen die vanuit Het Kiemuur aanwezig zijn.

Gratis kaarten
Zorgthema voorstelling ‘Vind je het GEK!’ van Kracht van beleving in samenwerking met De Bagagedrager vindt plaatst op 4 november, van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur in de Tiliander, Oisterwijk. Kaarten zijn gratis te bestellen via De Tiliander tel : 013 207 3333 of via onderstaande link: https://getaticket.nl/tiliander/bestellen/s2321

Top