Cursus Honest, Open and Proud (HOP)

Cursus Honest, Open and Proud (HOP)Honest, Open and Proud (HOP) is een cursus die bijdraagt aan het bespreekbaar maken van een psychische kwetsbaarheid. Daarmee draagt het actief bij aan empowerment en het verminderen van (zelf)stigma. In Amerika is de training geregistreerd als evidence based. De HOP-training wordt binnen het Kiemuur twee keer per jaar gegeven door twee ervaringsdeskundig opgeleide HOP-facilitators. De eerstvolgende training zal plaatsvinden in januari 2021. 

Praktische info

Cursusduur: 4 bijeenkomsten van 2,5 uur
Cursusdata: 19 januari, 26 januari, 2 februari en 9 februari.
De volgende cursus start op 7 april (met cursusdata 14 april, 21 april en 12 mei).
Cursusdag: dinsdag (De volgende cursus in april is op een woensdag)
Maximum aantal deelnemers: 
8
Locatie: Zuiderkruisweg 1, Tilburg, ruimte 0.27.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

 

 

Top