Cursus Honest, Open and Proud (HOP)

Cursus Honest, Open and Proud (HOP)Honest, Open and Proud (HOP) is een cursus die bijdraagt aan het bespreekbaar maken van een psychische kwetsbaarheid. Daarmee draagt het actief bij aan empowerment en het verminderen van (zelf)stigma. In Amerika is de training geregistreerd als evidence based. De HOP-training wordt binnen het Kiemuur twee keer per jaar gegeven door twee ervaringsdeskundig opgeleide HOP-facilitators. Het zijn vijf bijeenkomsten.

Praktische info

Start: 28 september 2022
Cursusdag: woensdag
Tijdstip: 14.00 tot 16.30 uur
Cursusdata: 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober en 2 november
Locatie: Zuiderkruisweg 1 in Tilburg
Cursusleider: Esther Deibel
Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Cursus herfst
In het najaar start er ook een nieuwe cursus en wel op woensdag 23 november van 18.30 tot 21.00 op de Diederikdreef 79 in Tilburg. De overige data zijn: 30 november, 7 december, 21 december en 28 december. De trainers zijn Esther Deibel en Ilona Pelders.

Top