Cursus Honest, Open and Proud (HOP)

Cursus Honest, Open and Proud (HOP)Honest, Open and Proud (HOP) is een cursus die bijdraagt aan het bespreekbaar maken van een psychische kwetsbaarheid. Daarmee draagt het actief bij aan empowerment en het verminderen van (zelf)stigma. In Amerika is de training geregistreerd als evidence based. De HOP-training wordt binnen het Kiemuur twee keer per jaar gegeven door twee ervaringsdeskundig opgeleide HOP-facilitators. Het zijn vijf bijeenkomsten.

Praktische info

Start cursus HOP vrijdag 24 mei, 31 Mei, 7 Juni, 14 Juni en 28 juni.
Tijd: 14.00 tot 16.30
Locatie: Tilliander Oisterwijk
Trainer: Lonneke van Lith

Start cursus HOP woensdag 6 November, 13 November, 20 November, 27 november en 11 December.
Tijd: 13.00 tot 15.30
Locatie: Zuiderkruisweg 1
Trainer: Esther Deibel

Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Top