Cursus Wellness Recovery Action Plan (WRAP)

Cursus Wellness Recovery Action Plan (WRAP)De WRAP (Wellness Recovery Action Plan) gaat 100% over jou. Het is een zelfhulp-plan dat je maakt om je leven zo goed en prettig mogelijk vorm te geven. Door het maken van dit plan leer je wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Factoren van buiten die invloed hebben op jou

Daarnaast kijk je ook naar welke factoren van buitenaf invloed hebben op hoe jij je voelt. En vooral: hoe je daarmee om moet gaan. Je leert signalen te herkennen en kan zo sneller ingrijpen om erger te voorkomen. In de bijeenkomsten deelt iedereen in de groep persoonlijke inzichten over wat hem of haar heeft geholpen.

Tijdens de cursus

De cursus WRAP bestaat uit 7 bijeenkomsten waarin je je eigen ‘gereedschapskoffer’ voor een goed gevoel gaat maken. Geen herstel zonder actieplan! Gelijkwaardigheid, eigen regie en je laten inspireren door lotgenoten staan hierbij centraal. De WRAP wordt gegeven door twee WRAP-gecertificeerde ervaringsdeskundig medewerkers of trainers met ervaringskennis.

Voor je deze cursus volgt kan het handig zijn de cursus ‘Herstellen doe je zelf’ eerst te doen. Dan heb je alvast een goed beeld van je eigen herstelproces.

Praktische info

Start: maandag 11 januari
Cursustijd: van 9.30 tot 12.00 uur
Cursusduur: 7 bijeenkomsten van 2,5 uur
Cursus data: deze cursus is vol. Hou de website in de gaten voor nieuwe cursusdata.
Maximaal aantal deelnemers: 8
Locatie: Zuiderkruisweg 1, Tilburg, ruimte 0.27.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Elke cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven. De cursussen lopen gelijktijdig zodat het mogelijk is om ze achter elkaar te volgen.

Top