Kiemuur nu ook op zaterdag en zondag!

Bezoekers Kiemuren bespreken tekst op kaartjesHet is nu ook mogelijk om in het weekend een Kiemuur te bezoeken! Voor iedereen die behoefte heeft aan contact, (h)erkenning, hoop op herstel van een psychische kwetsbaarheid of advies. Of je nu je verhaal gewoon even kwijt wilt of op zoek bent naar een lotgenoot, op welk punt je ook bent in je leven; je bent van harte welkom.

Zondag Kiemuur op de Ledeboerstraat (KREW)

Vanaf zondag 20 september is het Zondag Kiemuur gestart op de locatie van KREW op de Ledeboerstraat 33 in Tilburg. KREW is werk maar dan omgedraaid. Alles rondom werk wordt hier samen met leer-werkcoaches vormgegeven binnen RIBW Brabant. Binnen KREW kun je bezig zijn met je talenten, binnen jouw mogelijkheden. Dat kan met (vrijwilligers)werk of een andere daginvulling die bij jou past. Want meedoen helpt! Dat weten we bij het Kiemuur ook. Wij zijn binnen de Kiemuren ook altijd bezig met herstel en ontwikkeling, door te delen en eigen ervaringen in te zetten. Benieuwd? Je bent van harte welkom van 13 tot 15 uur.

Aanmelden

We kunnen helaas maximaal 12 mensen ontvangen in verband met de corona-maatregelen. Ook vragen we als je (milde) klachten hebt of iemand in jouw omgeving, om dan deze keer niet te komen. Als de klachten verdwenen zijn ben je natuurlijk weer welkom. Aanmelden is verplicht en kan voor Kiemuur Ledeboerstraat van woensdag 09.00 uur tot zondag 11.30 uur door te bellen of te appen naar de Kiemtelefoon: 06-15904492.

Zaterdag Kiemuur bij restaurant Waanzinnig

Vanaf zaterdag 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur starten wij met ons Kiemuur bij Restaurant Waanzinnig. Kom jij ook? Restaurant Waanzinnig wordt geheel gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Onder begeleiding van leer-werkcoaches en ervaren horecamedewerkers kan iemand hier werkervaring opdoen om richting werk en/of scholing te kunnen gaan of een nuttige daginvulling. Net als bij Het Kiemuur gelooft iedereen bij restaurant Waanzinnig in de groei van mens en team. Samen respecteren we kwetsbaarheden en leggen de nadruk op talenten en mogelijkheden.

Aanmelden

We kunnen helaas maximaal aantal mensen ontvangen in verband met de corona-maatregelen. Ook vragen we als je (milde) klachten hebt of iemand in jouw omgeving, om dan deze keer niet te komen. Als de klachten verdwenen zijn ben je natuurlijk weer welkom. Aanmelden is verplicht en kan voor Kiemuur Waanzinnig door te bellen of te appen naar Sandra van Herpt, tel: 06-31036155.

Top