Het Kiemuur deed mee aan Last man standing @home

Waarom meedoen?

Het idee achter Last Man Standing@Home is geld op te halen om jongeren met psychische problemen te ondersteunen. Tijdens dit unieke evenement ga je als deelnemer maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) staan. Alle deelnemers hebben zich laten sponsoren waardoor ze een erg mooi bedrag hebben opgehaald. Het doel is om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Afgelopen zaterdag was het zo ver: Last Man Standing@Home

Op onze locatie in de Hall of Fame in Tilburg gingen de deelnemers op hun stoel staan om aandacht te vragen. Om aan te geven dat elke deelnemer het op een andere manier belangrijk vindt om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. In dit mooie filmpje leggen ze uit waarom. Wij zijn trots op de opbrengst en alle deelnemers die hebben bijgedragen. Hierbij een extra dank aan de donateurs en de Hall of Fame om de locatie ter beschikking te stellen.

Deelnemen aan een Kiemuur?

Wil jij ook een keer deelnemen, meedoen, online of offline bekijk dan via deze link welk Kiemuur het dichts bij jou in de buurt is: https://www.hetkiemuur.nl/waar/

Cursus Herstellen doe je zelf

Top