Binnenkort: Kiemuur Loon op Zand!

Drie vrouwen pratend aan tafelVanaf januari starten we met een wekelijks Kiemuur in dienstencentrum De Rode Loper in Kaatsheuvel! Alle inwoners van Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer die behoefte hebben aan contact, steun of advies kunnen terecht bij deze ontmoetingsplek in de buurt. Onze professionele ervaringsdeskundigen begeleiden de gesprekken. Op dit moment worden de laatste afspraken gemaakt met De Rode Loper. Iedereen die toch al graag een luisterend oor wil of op zoek is naar lotgenoten kan hiervoor terecht bij het online Kiemuur. Kom je uit één van de kernen van de gemeente Loon op Zand en wil je graag deelnemen aan een online Kiemuur? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar info@hetkiemuur.nl of door te bellen naar de Kiemtelefoon: 06- 15904492.

Als je uit deze gemeente komt kun je ook al deelnemen aan de training Co-Kit. Deze training is voor iedereen die overweldigd is, of worstelt door de coronamaatregelen, het vallende blad of de komende feestdagen. Co-Kit is een korte praktische online training van 4 bijeenkomsten met een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. We kijken terug naar hoe een deelnemer zich eerder staande heeft weten te houden en welke kwaliteiten toen zijn ingezet. Meer informatie? Kijk op de website van Het Kiemuur bij Cursussen (deze link kunnen we niet in de social berichten plaatsen maar dan nemen we de URL wel gewoon op.)

Top