Cursus Co-Kit (online)

De Co-Kit is een korte praktische online training; Jouw unieke Corona Survival toolkit! Het kan zijn dat je overweldigd bent, of worstelt door de coronamaatregelen, het vallende blad of de komende feestdagen. Dan voelt het misschien weer even als overleven. Maar je bent niet alleen! Tijdens de cursus wandelen we samen door de fasen van herstel, waarbij jij de baas blijft over de route. We steunen elkaar en onderzoeken samen hoe je op een plezierige manier weer de eerste stappen kunt zetten van overleven naar leven.

Tijdens de cursus

In 4 bijeenkomsten ga je je eigen gereedschapskoffer met handige tips en tools samenstellen, waarna je beter voorbereid bent op de komende periode. Co-Kit is een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. Vaak weet je, door eigen ervaring heel goed wat je wel en niet helpt. We kijken dan ook terug naar hoe je je eerder staande hebt weten te houden en welke kwaliteiten je toen hebt ingezet. Als je deelt met anderen, word je je bewust van je eigen kennis en vaardigheden en kun je daar een ander ook mee helpen. Hoe bijzonder is dat?!

Praktische info

Start: vrijdag 4 december van 10.00 tot 12.00 uur
Cursusdagen: vrijdag en dinsdag
Cursusduur: 4 bijeenkomsten van 2 uur
Cursusdata: 8 januari, 15 januari, 22 januari en 29 januari.
Maximaal aantal deelnemers: 8
Locatie: deze cursus wordt online aangeboden.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Lukt het je niet om er in januari bij te zijn? Hou de website in de gaten voor nieuwe data!

Top