Cursus Co-Kit

Vrouw in rood shirt wijst iets op papier aan voor vrouw op een stoelDe Co-Kit is een korte praktische training; Jouw unieke Corona Survival toolkit! Het kan zijn dat je overweldigd bent, of worstelt door de coronamaatregelen, het vallende blad of de komende feestdagen. Dan voelt het misschien weer even als overleven. Maar je bent niet alleen! Tijdens de cursus wandelen we samen door de fasen van herstel, waarbij jij de baas blijft over de route. We steunen elkaar en onderzoeken samen hoe je op een plezierige manier weer de eerste stappen kunt zetten van overleven naar leven.

Tijdens de cursus

In 4 bijeenkomsten ga je je eigen gereedschapskoffer met handige tips en tools samenstellen, waarna je beter voorbereid bent op de komende periode. Co-Kit is een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. Vaak weet je, door eigen ervaring heel goed wat je wel en niet helpt. We kijken dan ook terug naar hoe je je eerder staande hebt weten te houden en welke kwaliteiten je toen hebt ingezet. Als je deelt met anderen, word je je bewust van je eigen kennis en vaardigheden en kun je daar een ander ook mee helpen. Hoe bijzonder is dat?!

Praktische info

Start: vrijdag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur
Cursusdag: vrijdag
Cursusduur: 4 bijeenkomsten van 2 uur
Cursusdata: 5 maart, 12 maart, 19 maart en 26 maart
Maximaal aantal deelnemers: 8
Locatie: Zuiderkruisweg 1, Tilburg in lokaal 0.27.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Deze cursus wordt ook in april aangeboden. De cursusdata zijn dan: 2 april, 9 april, 16 april en 23 april.

Top