Cursus Herstellen doe je zelf (dinsdag)

Vrouw achter laptop online pratend met mensenTijdens deze cursus krijg je in een veilige en vertrouwde omgeving inzicht in jouw herstelproces. In een groep van 8 deelnemers ga je op zoek naar je kracht en mogelijkheden. Na een eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek over wat herstel kan zijn. Dit persoonlijke en unieke proces is namelijk voor iedereen anders.

(H)erkenning en steun

Door te vertellen wie jij bent en hoe jij bezig bent met herstel, kan er vanuit de groep (h)erkenning en steun ontstaan. Zo doe je de vaardigheden op om je eigen kracht te hervinden.

‘Je herstelproces heb je zelf in de hand en je hoeft het niet alleen te doen!’ – In deze uitspraak staat de kern van deze cursus kort en krachtig verwoord.

Tijdens de cursus

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin je als deelnemer kennismaakt met basisprincipes van herstel. Wat is een herstelproces? En hoe kun je daar een begin mee maken? Daarnaast kun je ervaring opdoen met lotgenotencontact. De cursus is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Praktische info

Start: dinsdag 11 januari
Tijdstip: van 18.30 tot 21.00 uur
Cursusdag: dinsdag
Cursusdata: 11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari, 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart en 5 april.
Max aantal deelnemers: 10/12
Cursusleider: Lonneke van Lith
Locatie: fysiek op de Diederikdreef 79 in Tilburg.

Aanmelden: stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Elke cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven. De cursussen lopen gelijktijdig zodat het mogelijk is om ze achter elkaar te volgen.
De nieuwe cursus Herstellen doe je zelf start op 6 april en de andere cursusdata zijn: 13 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli. Deze cursus wordt dan gegeven door Ria van Son op de Zuiderkruisweg 1 in Tilburg.

Top