Cursus Herstellen doe je zelf (online/offline)

Vrouw achter laptop online pratend met mensenTijdens deze online cursus krijg je in een veilige en vertrouwde omgeving inzicht in jouw herstelproces. In een groep van 8 deelnemers ga je op zoek naar je kracht en mogelijkheden. Na een eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek over wat herstel kan zijn. Dit persoonlijke en unieke proces is namelijk voor iedereen anders.

(H)erkenning en steun

Door te vertellen wie jij bent en hoe jij bezig bent met herstel, kan er vanuit de groep (h)erkenning en steun ontstaan. Zo doe je de vaardigheden op om je eigen kracht te hervinden.

‘Je herstelproces heb je zelf in de hand en je hoeft het niet alleen te doen!’ – In deze uitspraak staat de kern van deze cursus kort en krachtig verwoord.

Tijdens de cursus

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin je als deelnemer kennismaakt met basisprincipes van herstel. Wat is een herstelproces? En hoe kun je daar een begin mee maken? Daarnaast kun je ervaring opdoen met lotgenotencontact. De cursus is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Praktische info

Start 8 September van 10.00 tot 12.00
Cursusdag: woensdag
Cursusdata: 8 September , 15 September , 22 september , 29 september , 6 oktober , 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober , 3 november en 10 november.
Max aantal deelnemers : 10/12
Locatie: online of Fysiek
De volgende cursus start in januari 2022.

Top