Worstel je door de coronamaatregelen of zie je op tegen de feestdagen? Volg de nieuwe cursus Co-Kit!

Vrouw in rood shirt wijst iets op papier aan voor vrouw op een stoelDe Co-Kit is een korte praktische online training; Jouw unieke Corona Survival toolkit! Het kan zijn dat je overweldigd bent, of worstelt door de coronamaatregelen, het vallende blad of de komende feestdagen. Dan voelt het misschien weer even als overleven. Maar je bent niet alleen! Tijdens de cursus wandelen we samen door de vier fasen van een herstelproces, zodat je zelf weer overzicht en grip krijgt en van daaruit kan handelen. Je leert te accepteren wat niet veranderd kan worden en te veranderen wat wel veranderd kan worden. We steunen elkaar en onderzoeken samen hoe je op een plezierige manier weer de eerste stappen kunt zetten van overleven naar leven.

Meer weten?

Lees de informatie over Co-Kit onder Cursussen.

Top