Kiemuur thema-avond eetstoornissen in Goirle

Grafische weergave van meisje wat met eten en lichaamsbeeld bezig isOp donderdag 4 november organiseert Het Kiemuur in Jongerencentrum Mainframe (Sintjansstaat 1 in Goirle) om 19.00 uur een thema-avond over eetstoornissen. We spreken van een eetstoornis wanneer eten een obsessie voor je is. Na een korte introductie brengt theatergroep Kracht van Beleving de beeldende theatervoorstelling STILLEN. STILLEN gaat over de lange weg naar herstel van een eetstoornis. De zoektocht naar identiteit en de weg naar herstel. Met behulp van getekende figuren, projecties, animaties en muziek vertelt STILLEN een verhaal over irreƫle gedachten en gevoelens en het overwinnen van angsten om de grip op het leven weer terug te krijgen zonder eetstoornis.

De verschillende fases van herstel worden belicht en er wordt perspectief geboden op een ander, beter leven. STILLEN gaat over goed genoeg zijn, triggers, hoop en vinden wat je vervult. Ook is de voorstelling een pleidooi om de persoon achter de eetstoornis te blijven zien en wordt de kwetsbare balans tussen vasthouden en loslaten tussen de omgeving en de persoon met de eetstoornissen inzichtelijk.

Wil je ook komen? Of ken je iemand die baat heeft bij deze bijeenkomst? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@hetkiemuur.nl. Toegang is gratis.

Top