Cursus Werken met eigen ervaring – Oisterwijk

Vrouw staat bij whiteboard en legt iets uit aan cursistenAlles wat je hebt meegemaakt in je leven maakt je tot de persoon die je nu bent. Wanneer je om leert gaan met je kwetsbaarheid kun je deze inzetten als kracht, waardoor je anderen kunt helpen. Met al die ervaring kun je anderen helpen doordat ze hoop, kracht en motivatie putten uit jouw verhaal.

Tijdens de cursus

Bij de cursus Werken met eigen ervaring geef je daar een eerste aanzet toe. Je leert hoe je je verhaal kunt vertellen en inzetten. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om ervaringsdeskundig werk te doen. Daarnaast kun je je oriënteren op de mogelijkheden van ervaringsdeskundigheid: waar kun je aan de slag en wat houdt dat werk precies in?

Voor wie?

Deze cursus is voor mensen die al wat verder in het herstelproces zijn. Gastsprekers en ook alle deelnemers delen hun herstelverhaal. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerde ervaringsdeskundige.
Voor je deze cursus volgt is het raadzaam eerst de cursus Herstellen doe je zelf te doen. Dan heb je alvast een goed beeld van je eigen herstelproces. En wanneer je de opleiding Howie the Harp wilt gaan volgen, wordt aangeraden eerst deze cursus te volgen.

Praktische info

Start dinsdag 19 april van 9.30 tot 12.00 uur.
Cursusdata: 26 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni, 24 juni, 5 juli, 12 juli, 19 juli en 26 juli.
Max aantal deelnemers : 10
Kosten: deelname aan deze cursus is gratis.
Locatie: Cultuurcentrum Tilliander, Spoorlaan 82C in Oisterwijk (in de Pleinzaal op de 1e verdieping).
Trainer: Anne Bakker, ervaringsdeskundige team Kiemuur (06-15885493)

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de cursus? Stuur dan een e-mail info@hetkiemuur.nl.

Top