Kiemuur voor naasten

Het Kiemuur voor naasten is speciaal voor mensen die in hun dagelijkse leven te maken hebben met mensen met een mentale
kwetsbaarheid. Denk hierbij aan een depressie, angstklachten, psychose of verslaving. Deze kwetsbaarheid heeft niet alleen gevolgen voor jouw naaste maar vaak gevolgen voor jou. Tijdens dit Kiemuur mag de kwetsbaarheid van jouw naaste er zijn, maar het gaat voornamelijk om wat het voor jou betekent. Elke bijeenkomst behandelen we een ander thema, waarmee we je proberen handvaten te geven om beter voor jezelf te zorgen en om jou een steuntje in de rug te geven.

Het Kiemuur voor naasten is voor mensen die in hun omgeving iemand hebben met een mentale psychische kwetsbaarheid en
hier in hun eigen doen en laten last van hebben. Je kan een ouder zijn, kind van, partner, buurvrouw of mantelzorger

Top