Nieuwe Kiemuur Kijkt op 7 april in Oisterwijk

Op vrijdag 7 april organiseert Het Kiemuur in samenwerking met wijkteam Boy Ecury van RIBW Brabant een speciale Kiemuur Kijkt-avond. Doel van de avond is om de verbinding tussen cliënten en bewoners uit de wijk te versterken. Door samen naar een documentaire te kijken kunnen we nader kennis maken en elkaar beter leren kennen.

Programma

19.00 Inloop en ontvangst met een drankje
19.15 Welkom en introductie
19.30 Start documentaire onder het genot van iets lekkers
20.30 Einde documentaire en eventueel nabespreken en kennis maken met elkaar  

De film: Het is hier Autistisch!

In deze documentaire is Filemon Wesselink bezig met zijn eigen diagnosetraject. In de aflevering is te zien wat hierbij komt kijken en heeft hij interviews met verschillende mensen die ook autisme hebben. Kortom, meer informatie over wat autisme is en hoe dit bij iedereen anders is.

Filmavond

Vrijdag 7 april

Praktische info

Toegang is gratis en je krijgt een kopje thee, koffie of iets fris met wat lekkers.
Je kan je aanmelden bij Danique Cornelissen, 06-20712752 of via de mail: dcornelissen@ribwbrabant.nl.

Locatie
Lavendel 9 in Oisterwijk

 

Top