Start cursus WRAP op 17 april in Oisterwijk

Drie cursisten zitten aan tafel en werken aan opdracht en cursusleidster kijkt mee.Op maandag 17 april start de cursus Wellness Recovery Action Plan in cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk. In acht bijeenkomsten ga je werken aan een persoonlijk zelfhulp-plan dat je maakt om je leven zo goed en prettig mogelijk vorm te geven. Dit persoonlijke actieplan helpt je om je goed te blijven voelen, en in te grijpen als je merkt dat het minder goed met je gaat. Door het maken van dit plan leer je wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Signalen herkennen

Je kijkt naar welke factoren van buitenaf invloed hebben op hoe jij je voelt. En vooral: hoe je daarmee om moet gaan. Je leert signalen te herkennen en kunt zo sneller ingrijpen om erger te voorkomen. In de bijeenkomsten deelt iedereen in de groep persoonlijke inzichten over wat hem of haar heeft geholpen. Want ervaringen van anderen kunnen steunend en inspirerend zijn.

Voor wie?

Wil jij ook leren hoe je zelf weer grip kunt krijgen op je leven? En wat je daarvoor nodig hebt?
De WRAP-cursus richt zich op kracht in plaats van klacht en is voor iedereen die persoonlijke verantwoordelijkheid wil nemen voor het eigen welbevinden en erachter wil komen wat voor hem of haar werkt. We werken aan hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun geven en krijgen.

Praktische info

Locatie
Cultuurcentrum Tiliander, Spoorlaan 82G in Oisterwijk

Cursusdata
Op maandag van 13.30 tot 16.00 uur
Data: 17 april, 24 april , 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 5 juni en 12 juni

Trainer
Ria van Son. Heb je een vraag? Bel dan gerust even: 06 – 40597878.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar: info@kiemuur.nl

Top