Nieuw: Kiemuur Koningshaven per 7 september

Vrouw in zwarte trui kijkt lachend naar haar buurvrouw aan tafel.Op donderdag 7 september start er een nieuw wekelijks Kiemuur in Koningshaven, locatie Kruisvaarderstraat 32c in Tilburg. Van 10.00 tot 12.00 ontvangt professioneel ervaringsdeskundige Henny Lourensen inwoners uit de wijken Fatima, Hoogvenne en Broekhoven die op zoek zijn naar contact. Fijn als je tijdelijk – of wat langer – een steuntje in de rug kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je je eenzaam voelt of financiële problemen hebt. Of vanwege een verslaving of een ontwrichtende ervaring. Voel je welkom als je op zoek bent naar zelfvertrouwen, jouw kracht wilt (her)ontdekken en wilt werken aan je herstel op een manier en in een tempo dat bij jou past. Loop binnen voor ervaringsdeskundig advies, informatie, lotgenotencontact, inspirerende herstelthema’s en natuurlijk een kop koffie. Samen zorgen we voor een gezellige, inspirerende wijkinloop op maat.

Je kunt er dus met al je vragen terecht, bijvoorbeeld:
• Hoe vind ik mijn plek in maatschappij ondanks mijn worstelingen?
• Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
• Wat kan ik doen om me minder eenzaam te gaan voelen?
• Welke behoeften heb ik en wat kan ik doen om die vervuld krijgen?
• Hoe kan ik meer inzicht in, en grip op mijn psychische klachten krijgen?
• Waar ben ik goed in en wat maakt mij gelukkig?

Het Kiemuur is gratis toegankelijk.
We hebben geen wachtlijst en je hebt ook geen papiertje nodig.

Kiemuur Koningshaven
Locatie: Kruisvaarderstraat 32 C te Tilburg
Iedere donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Gastvrouw is Henny Lourensen en is te bereiken op 06-10279196.

Meer informatie
Bel 06–15904492. Je kunt je vraag of opmerking ook mailen naar: info@hetkiemuur.nl

Top