Themalezing voor naasten van een (ex-)verslaafde

Ben of ken jij een partner, familie, naaste of een behandelaar van iemand die (ex-) verslaafd is? Of heb je iemand met een psychische kwetsbaarheid in je omgeving? Dan is deze lezing heel interessant voor jou!

Het Kiemuur organiseert op 14 november een thema-avond waarin René van Collem, drummer van “Doe Maar” en familie counselor bij “Yes we Can Clinics” komt vertellen over zijn eigen ervaring, wat verslaving is en waar de oplossing voor herstel ligt. Het is enorm moeilijk om als familielid, partner of professioneel ondersteuner om de juiste manier van handelen te vinden als je dierbare een psychische kwetsbaarheid heeft en/of een verslavingsprobleem. Herken jij jezelf hierin? Meld je dan snel aan voor deze thema-avond. De toegang is gratis.

Wanneer: 14 november 2023
Locatie: Zuiderkruisweg 1 in Tilburg
Tijdstip: van 19.00 tot 21.30 uur

Aanmelden kan bij:

Monique Alexandris via mail: malexandris@ribwbrabant.nl of tel 06-50216077
Anika Schollen via mail: aschollen@ribwbrabant.nl of tel 06-21664970

 Wie is René van Collum?

René van Collem (62), geboren in Amsterdam, is de zoon van filmrecensent Simon van Collem. Als professioneel drummer speelde hij onder andere bij Nederlandse band “Doe Maar”. Tegenwoordig geeft hij lezingen als ervaringsdeskundige over verslaving en coacht hij anderen met verslavingsproblemen. René is ook werkzaam bij Yes We Can clinics te Hilvarenbeek als familiecounselor. Het doel van Renés lezingen is om anderen te inspireren, te motiveren, hoop te geven en te laten zien dat het mogelijk is elke verslaving en persoonlijke crisis te overwinnen

Top