Levende boekenbijeenkomst in Oisterwijk: maandag 20 november

Vier dames in gesprek aan een tafel, twee bij tweeIedereen maakt dingen mee en heeft dus een verhaal. Zo ook de mensen op deze bijeenkomst. Zij zijn ervaringsdeskundig geworden met hun verhaal. En dat verhaal willen ze met jou, de lezer, delen. Jij mag hun boek lezen. Leer van hun ervaringen en meld je aan.

Het Kiemuur wil vooroordelen tegengaan. Daarom organiseert Het Kiemuur opnieuw een Levende Boekenavond om onbevangen met elkaar in gesprek te gaan. Deze vindt plaats op maandag 20 november van 19.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek.

Welke boeken kun je lenen?

 1. Niet-aangeboren hersenletsel na coma – Walter
 2. Fibromyalgie – Rinske
 3. Wat doe je als moeder als je ontdekt dat je kind verslaafd is? – Anja
 4. Verslaving – Katja
 5. Diagnose kwartet: PTSS, recidiverende depressie eetstoornis en autisme – Kelly
 6. Transgender – Angela
 7. Seksueel misbruik – John
 8. Afgedankt en in de steek gelaten – Leslie
 9. Eenzaamheid – Bjorn
 10. Een leven vol geweld: kindermishandeling, huiselijk- en partnergeweld – Sylvester
 11. Laaggeletterd zijn. En dan? – Leo

Hoe lees je een levend boek?

Je gaat 1 op 1 met de ervaringsdeskundige in gesprek en mag al je vragen stellen. Het is een open dialoog. Op deze avond kun je met 2 boeken in gesprek gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan de beurt komt, is het noodzakelijk om minimaal 5 voorkeuren op te geven.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar oisterwijk@bibliotheekmb.nl.

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Oisterwijk, foyer
Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur

Top