Levende boekenbijeenkomst in Oisterwijk: donderdag 6 juni

Man en vrouw zittend aan tafel in gesprek.
Photo by Ton Eijkemans

Iedereen maakt dingen mee en heeft dus een verhaal. Zo ook de mensen op deze bijeenkomst. Zij zijn ervaringsdeskundig geworden met hun verhaal. En dat verhaal willen ze met jou, de lezer, delen. Jij mag hun boek lezen. Leer van hun ervaringen en meld je aan.

Het Kiemuur wil vooroordelen tegengaan. Daarom organiseert Het Kiemuur opnieuw een Levende Boekenavond om onbevangen met elkaar in gesprek te gaan. Deze vindt plaats op donderdag 6 juni van 19.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek.

Welke boeken kun je lenen?

  1. Zeldzaam AEC-syndroom – Ingrid
  2. Vredesmissie Libanon (Unifil) – Bart
  3. Transgender – Aaron
  4. Te jong voor euthanasie? – Esther
  5. Leven na postcovid – Joris
  6. Schuldgevoel als gevolg van verslaving – Luca
  7. Waarom ben ik zo boos? – Youri
  8. Laaggeletterd zijn – Leo
  9. Mijn vluchtelingenreis ‘van strijd naar succes’ – Akram
  10. Seksueel misbruik – John

Hoe lees je een levend boek?

Je gaat 1 op 1 met de ervaringsdeskundige in gesprek en mag al je vragen stellen. Het is een open dialoog. Op deze avond kun je met 2 boeken in gesprek gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan de beurt komt, is het noodzakelijk om minimaal 5 voorkeuren op te geven.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar oisterwijk@bibliotheekmb.nl.

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Oisterwijk, foyer
Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur

Top