Spelletjesmiddag op zaterdag 20 juli

Grafische afbeelding van spelletjes met de titel Spellenmiddag Het Kiemuur er bovenop.Vier de zomer samen met het Kiemuur! Hou jij van spelletjes spelen en heb je zin om samen met anderen een gezellige middag te hebben? Kom dan naar onze Spellenmiddag!
We hebben verschillende leuke spellen klaarstaan én we zorgen voor een frietje voor iedereen. Dus noteer 20 juli in je agenda en denk vast na over welke snack je bij de friet wil hebben. Je bent van harte welkom van 13.00 tot 18.00 uur op de Ledeboerstraat 33 in Tilburg.

Voor wie?

Voor alle bezoekers van het Kiemuur. Maar ook voor iedereen die meer wil weten over het Kiemuur of graag eens een keertje kennis wil maken met de vrijwilligers en ervaringsdeskundigen
achter het Kiemuur. Je mag als bezoeker één gast meenemen. Want misschien voel je je eenzaam in de zomermaanden. Of wil je misschien meer contact met andere mensen maar vind je het moeilijk om contact te leggen. Of ben je op zoek naar wat gezelligheid? Kom dan naar de Spellenmiddag van Het Kiemuur!

Wanneer?

Zaterdag 20 juli van 13.00 tot 18.00 uur.

Locatie

Ledeboerstraat 33 in Tilburg.

Aanmelden

Mail naar dvriens@ribwbrabant.nl. Deelname is gratis maar vol = vol dus ben er snel bij. Geef bij je aanmelding door of je nog speciale dieetwensen hebt. Je kunt maximaal 1 extra persoon
aanmelden.

We kunnen voor deze middag ook nog wat extra hulp gebruiken. Wil je ons deze middag helpen? Geef het even door bij je aanmelding.
Alvast bedankt!

Top