Cursus Van Overleven naar leven (Tilburg, woensdag of vrijdag)

Mannen en vrouwen zittend aan tafel en kijken naar de cursusleidster terwijl op de achtgrond ook mensen zichtbaar zijn op een scherm.De cursus is een korte praktische cursus om te leren over de fasen van herstel en wat je moet doen als het even niet goed met je gaat. Het kan zijn dat je overweldigd bent en worstelt met iets in je leven. Dan voelt het misschien weer even als overleven. Maar je bent niet alleen! Tijdens de cursus wandelen we samen door de fasen van herstel, waarbij jij de baas blijft over de route. We steunen elkaar en onderzoeken samen hoe je op een plezierige manier weer de eerste stappen kunt zetten van overleven naar leven.

Tijdens de cursus

In 8 bijeenkomsten ga je je eigen gereedschapskoffer met handige tips en tools samenstellen, waarna je beter voorbereid bent op de komende periode. De cursus is een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. Vaak weet je door eigen ervaring heel goed wat je wel en niet helpt. We kijken dan ook terug naar hoe je je eerder staande hebt weten te houden en welke kwaliteiten je toen hebt ingezet. Ook krijg je tijdens de cursus handvatten aangereikt om te leren communiceren over wat je nodig hebt en wat je aan een ander wilt vragen.

Als je deelt met anderen, word je je bewust van je eigen kennis en vaardigheden en kun je daar een ander ook mee helpen. Hoe bijzonder is dat?!

Praktische info

Start: woensdag 11 september van 13.30-15.30 uur.
Locatie: Diederikdreef 79 in Tilburg.
Overige cursusdata: 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 6 november
Trainer: Ria
Max aantal deelnemers: 10

Start: vrijdag 25 oktober van 10.00-12.00 uur.
Locatie: Zuiderkruisweg 1 in Tilburg.
Overige cursusdata: 25 oktober, 1 november, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november, 6 december, 13 december
Trainer: Ria
Max aantal deelnemers: 10

Aanmelden

Stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

Top